Vacature: Leerling montagemedewerker bij ESCÉ

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Tynaarlo
  • Salaris Tussen €10,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 104159

Over de functie

He jij daar! Ben jij handig, heb je technisch inzicht en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Dan is deze baan als leerling montagemedewerker bij ESCÉ net wat voor jou.

Samen met een leermeester ga je op pad en worden alle kneepjes van het vak aan jou geleerd. Hieronder valt met name het grovere montagewerk, zoals stellages en balies die te vinden zijn in supermarkten en tuincentra. Ook leer je hoe je een vloer legt. Je werkt veel met de materialen hout, kunststof en metaal. Je start als leerling montagemedewerker bij ESCÉ. Het doel is om jou uiteindelijk klaar te stomen voor werkzaamheden richting de interieurbouw.

ESCÉ
We zijn op zoek naar nieuwe medewerkers in de omgeving van Assen, Hoogezand en Uithuizermeeden. Vanuit deze locaties ga je samen met een collega op pad.
ESCÉ zelf is gevestigd in Hoogezand. Je werkgebied is breder, namelijk door het hele land. Het is een startende, groeiende onderneming, met vier enthousiaste collega’s. Er heerst een gemoedelijke sfeer en als collega’s heeft iedereen wat voor elkaar over.

Het aanbod
Een zeer collegiale en gedreven werkomgeving, waar ruimte is voor zelfstandigheid, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Het gaat om een fulltime functie (37,5 uur per week). Bij wederzijds goed bevallen is een vast contract op termijn een mogelijkheid. Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao meubelindustrie en is afhankelijk van je opleidingsachtergrond en werkervaring. Je bent bereid om in de kost te gaan wanneer dit nodig is.

Functie-eisen

> je bent fysiek in staat zwaar werk te verrichten
> je hebt technisch inzicht
> je bent flexibel inzetbaar
> je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
> je bent bereid om in de kost te gaan

Grijp jij deze kans met beide handen om aan de slag te gaan als leerling montagemedewerker bij ESCÉ? Dan zien wij graag je cv! Abiant Bedum verzorgt voor ESCÉ de werving- en selectie voor deze vacature. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of mailen naar vacature@abiant.nl. Rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature via