Vacature: Schoonmaker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Grou
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Een goede schoonmaakklus ga je niet uit de weg en daarnaast ben je in de vakantie een aantal weken beschikbaar voor werk. Ben jij de persoon die wij omschrijven? Dan pas je perfect bij de functie van medewerker schoonmaak die wij beschikbaar hebben.

Voor een opdrachtgever in Friesland zijn wij op zoek naar een schoonmaker in de zomervakantie. De specifieke weken wanneer je aan de slag kunt zijn week 31, 32 en 33. Dit zijn de weken van de bouwvak. Daarnaast zijn er nog een aantal losse dagen wanneer je aan de slag kan.

Je gaat schoonmaken bij bedrijven in de omgeving van Grou. Met eigen vervoer of met een auto van de zaak bezoek je de verschillende schoonmaakadressen in de buurt. Ben je niet in bezit van eigen vervoer maar woon je wel in Grou? Ook dan vragen wij je om een reactie achter te laten. Wellicht kan je met een collega meerijden.

Ervaring in de schoonmaak is voor deze functie mooi meegenomen, maar dit is geen vereiste. In eerste instantie is het dienstverband voor de eerder genoemde weken in de vakantie. Je dient alle drie de weken beschikbaar te zijn. Bij wederzijds goed bevallen, kan je in de toekomst vaker gevraagd worden voor werk. De verdiensten voor schoonmaker liggen tussen de €10,- en €12,- bruto per uur.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B of je woont in Grou
> je bent beschikbaar in de weken 31, 32 en 33

Zie jij het wel zitten om in de vakantie als schoonmaker aan de slag te gaan? Wij ontvangen graag jouw sollicitatie. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via