Vacature: Monteur hekwerken

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Salaris Tussen €11,- en €13,- per uur
  • Vacaturenummer 104879

Over de functie

Werk jij graag op verschillende locaties en werk jij graag met je handen? Beschik jij over technisch inzicht voor het plaatsen van hekwerk? Dan komen wij graag met jou in contact! Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een kandidaat die aan de slag wil als monteur voor diverse hekwerken.

Onze opdrachtgever levert en plaatst hekwerken bij particulieren en bedrijven. De variatie aan hekwerken is groot. Er worden hekken geplaatst als afscheiding van bijvoorbeeld een tuingrens of schoolplein maar ook hekken die dienen als toegangspoorten voor bedrijventerreinen.

Voor deze functie zoeken we een enthousiaste kandidaat die gemotiveerd is om te werken. Je hebt technisch inzicht en bent in staat om zelfstandig te kunnen uitmeten en uitzetten. Omdat de klussen op locatie zijn dien je in bezit te zijn van rijbewijs B. Je bent in het bezit van VCA of bent bereid dit op korte termijn te halen.

Het gaat om een fulltime dienstverband voor langere tijd. De verdiensten liggen tussen de €11,- en €13,- bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Je werkt vooral in Groningen en Drenthe maar er zijn ook regelmatig projecten in Rotterdam en Limburg. Het zijn kortlopende projecten en over het algemeen ga je aan het einde van de werkdag gewoon weer naar huis.

Functie-eisen

> je bent een aanpakker met technisch inzicht
> je bent in bezit van rijbewijs B
> je bent in bezit van VCA of bent bereid dit te halen

Ben je enthousiast geworden en wil jij aan de slag als monteur hekwerken? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze vacature via