Vacature: Plaatwerker isolatiemateriaal bij Alpha Akoestiek BV

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Roden
  • Salaris Tussen €10,- en €14,- per uur
  • Vacaturenummer 103828

Over de functie

Heb jij technisch inzicht, enige ervaring als plaatwerker en werk je nauwkeurig? Dan is deze mooie functie misschien wel iets voor jou!

Alpha Akoestiek BV is sinds 1999 gevestigd in Roden. Voor het bestrijden van lawaaioverlast leveren ze akoestische oplossingen op maat. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van geluidstechnische voorzieningen voor de industrie. Ze zorgen voor optimaal resultaat, waarbij gebruiksgemak hoog in het vaandel staat. Ze voeren projecten uit in zowel Nederland als in vele andere landen.

Als plaatwerker breng je isolatiemateriaal aan t.b.v. geluidsbeperking in woningen. Het is hiervoor belangrijk dat je kan (af)lezen van tekeningen, maar ook dat je goed kan afmeten en machines in kan stellen.

Voor dit bedrijf werken ongeveer 10 medewerkers. Er heerst een gemoedelijke sfeer met korte lijntjes. Je werkt 40 uur per week op werkdagen van 07.30 uur tot 16.30 uur. In eerste instantie is het werk voor één jaar.

Functie-eisen

> je hebt een opleiding richting dit vakgebied afgerond (bijvoorbeeld mbo plaatwerker of constructiewerker).

Verder is het belangrijk dat je technisch inzicht hebt en dat je nauwkeurig te werk kan gaan. Het zou mooi zijn als je al enige ervaring als plaatwerker hebt opgedaan.

Ben jij de plaatwerker die we voor Alpha Akoestiek BV zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via