Vacature: Werkvoorbereider

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Assen
  • Salaris Tussen €12,- en €17,- per uur
  • Vacaturenummer 104882

Over de functie

Is het maken van technische tekeningen jouw vakgebied? Ben jij een vlotte prater en vind je het leuk om projecten te begeleiden? Ben je ook nog eens op zoek naar werk? Dan hebben wij elkaar gevonden! Wij zoeken voor een opdrachtgever in Drenthe een werkvoorbereider in de houtbranche.

Onze opdrachtgever vervaardigd en monteert prefab houten bouwproducten. Voorbeelden hiervan zijn daken, dakkapellen en wanden. De prefab bouwproducten worden in een productiehal gemaakt. Vervolgens worden ze getransporteerd naar de bouwplaats waar ze vlot gemonteerd kunnen worden. Voor het gehele proces zoeken wij een werkvoorbereider. Je begint met het uitwerken van het plan aan de hand van bestek- en architect tekeningen, begeleid het project vanaf aanname tot en met levering op de bouwplaats en doet een stukje nazorg van een project.

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de projecten volgens de wensen van de klant worden uitgevoerd. Hierbij onderhoud je de contacten met klanten en leveranciers. Je bent en voelt je verantwoordelijk voor je projecten en laat dit zien met jouw proactieve houding. Je ziet er daarnaast op toe dat het project binnen de gestelde budgetten en planning uitgevoerd wordt.

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die bij voorkeur affiniteit heeft met de houtbranche. Je bent technisch onderlegd en hebt ervaring met het maken van technische tekeningen in 3D. Maar naast jouw technische kennis kan jij ook goed met mensen om gaan en ben je organisatorisch sterk.

Het gaat om een fulltime functie voor langere tijd. Het salaris ligt tussen de €12,- en €17,- bruto per uur en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Heb jij nog geen ervaring als werkvoorbereider maar spreekt deze vacature jou wel aan? De opdrachtgever staat ook open voor een junior-werkvoorbereider.

Functie-eisen

> je hebt ruime ervaring met Autocad, ervaring met HSB-CAD is een pre.
> je beschikt over hbo werk- en denkniveau en beschikt over het diploma Bouwkunde of gelijkwaardig
> je kunt goed overweg met het MS-office programma’s Excel, Acces en Word
> je beschikt over goede communicatieve vaardigheden

Sta jij te springen om aan de slag te gaan als werkvoorbereider? Wij ontvangen graag jouw cv en motivatie. Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met Abiant Beilen via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze vacature via