Vacature: Productiemedewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vakantiewerk
  • Standplaats Leek
  • Salaris Tussen €9,- en €11,- per uur
  • Vacaturenummer 104759

Over de functie

Sta jij te popelen om deze zomer aan de slag te gaan? Ben je daarnaast 6 weken beschikbaar om te werken? Lees dan wat voor een leuke fulltime baan wij deze zomer voor jou beschikbaar hebben!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Leek zijn we op zoek naar jongens en meiden die van aanpakken weten. Je komt te werken in een productiebedrijf en gaat de productiemachines aansturen. Het benodigde materiaal plaats je in de machines, je stelt deze machine in en weet waar nodig kleine storingen en problemen op te lossen.

Om de drukte op te vangen in verband met medewerkers die op vakantie gaan zoeken wij per direct harde werkers. Je bent in ieder geval fulltime beschikbaar in week 31 t/m 33 (29 juli t/m 16 augustus), de andere weken zal er een planning worden gemaakt.

Voor dit vakantiewerk zoeken wij mensen die tenminste 18 jaar zijn. Daarnaast kun je het fysieke werk goed aan en is rekenen geen probleem voor jou. Je pakt het werk snel op en je hebt bij voorkeur enige ervaring in de productie.

Functie-eisen

> je bent bij voorkeur in het bezit van een mts technische opleiding
> je woont in de omgeving van Leek
> je bent in elk geval beschikbaar van week 31 t/m 33

Ga jij deze zomer in de productie aan de slag om geld bij te verdienen? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via