Vacature: Meewerkend chef werkplaats

  • Salaris Tussen € 14,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Uithuizermeeden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Beschik jij over technisch inzicht, heb je ervaring als monteur en heb je tot slot leidinggevende kwaliteiten? Dan bezit jij de eigenschappen van de persoon die wij zoeken voor de functie van meewerkend chef werkplaats bij Elzinga in Uithuizermeeden!

Je gaat aan het werk voor Elzinga, een bedrijf dat actief is op het gebied van op- en overslag, grond-, weg- en waterbouw en het fabriceren, onderhouden en keuren van (transport)materieel en mobiele werktuigen. Als meewerkend chef werkplaats voer jij alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit aan deze machines en voertuigen. Het gaat hierbij om onderhoud en reparaties aan mechanische-, elektronische- en hydraulische systemen. Tevens ververs je olie, smeer je onderdelen door, stel je machines af en controleer je na de reparatie of de machines weer goed werken. Je zorgt ervoor dat de machines in perfecte staat verkeren.

De werkzaamheden voer je uit in de werkplaats of soms op locatie bij klanten in de regio. Als meewerkend chef stuur je daarnaast het personeel op de werkvloer aan. De persoon die wij zoeken beschikt dus naast technische kennis ook leidinggevende capaciteiten. Tot slot komt het voor dat je af en toe meedraait in de storingsdiensten.

Je komt terecht in een mooi en groeiend bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Wanneer je jouw diensten bewijst en het van beide kanten goed bevalt behoort een vast contract bij Elzinga tot de mogelijkheden.

Voor deze veelzijdige en uitdagende functie bieden wij jou:
> een fulltime functie voor 38 uur per week
> volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden
> een salaris van tussen de €2300,- en €2800,- bruto per maand (afhankelijk van ervaring)

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde mbo opleiding, niveau 4 (richting techniek, werktuigbouwkunde etc)
> je bent in het bezit van rijbewijs BE
> je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat
> je hebt geruime ervaring als monteur

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature meewerkend chef werkplaats bij Elzinga? Stuur dan je cv op! Mocht je vragen hebben of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of per mail via vacature@abiant.nl .

Deel deze vacature via