Vacature: Grondwerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Bedum
  • Salaris Tussen €10,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 104911

Over de functie

“Nait soez’n, deurbroez’n”. Dat is een uitspraak die jou op het lijf geschreven staat. Fysiek uitdagend werk ga je namelijk niet uit de weg en daarnaast ben je niet bang om je handen vuil te maken. Beschik jij over de juiste mentaliteit om als grondwerker aan de slag te gaan?

Aan sterke handen hebben we nooit genoeg. Daarom zoeken we doorlopend harde werkers die graag fulltime aan de slag willen. Als grondwerker vindt je het heerlijk om in de buitenlucht aan de slag te zijn. Met een schep in de hand ga jij vakkundig en gedreven te werk en sta jij aan de basis van de aanleg van kabels en buizen bij woningbouw, bij de groenvoorziening en bij bodemsanering.

Jouw rol als grondwerker omvat werkzaamheden zoals voorsteken, inmeten, handmatig graven en hoogtes uitzetten. Ook assisteer jij de machinist op de rupskraan bij het afgraven van stukken grond en het wegscheppen van overtollig zand. Hierbij zorg je dat je nauwkeurig te werk gaat. Als grondwerker kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring als grondwerker. Heb je wat minder ervaring? Dan komen we ook graag met jou in contact, omdat er voldoende bij te leren valt.

Wij zoeken iemand die fulltime beschikbaar is om te werken. Jouw salaris als grondwerker ligt tussen de €10,- en €15,- bruto per uur en is afhankelijk van jouw ervaring als grondwerker.

Functie-eisen

>je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat
>je bent in het rijbewijs B en eigen vervoer
>je hebt een goede fysieke gesteldheid

Ben jij de grondwerker die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via