Vacature: Servicetechnicus bij Waterschap Noorderzijlvest

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Groningen
  • Salaris Tussen €13,- en €18,- per uur
  • Vacaturenummer 104893

Over de functie

Heb jij een passie voor elektrotechniek en omschrijven de woorden zelfstandig, betrokken en resultaatgericht jou precies? Voor Waterschap Noorderzijlvest zijn wij per direct op zoek naar een servicetechnicus.

Met spoed zijn we op zoek naar een tijdelijke ervaren en proactieve collega voor de functie monteur technische dienst. Als elektromonteur voer je (planmatig) elektrotechnische onderhoudswerkzaamheden uit en verhelp je storingen aan installaties van het Waterschap. Het gaat hierbij met name om het verhelpen van storingen en het uitvoeren van onderhoud aan waterzuiveringsinstallaties. Waterschap Noorderzijlvest staat voor veilig, voldoende en schoon water voor alle inwoners in de regio Groningen en Drenthe. Zij creëren hiermee een basis voor een gezonde, toekomstbestendige leef-, woon- en werkomgeving.

Je draagt bij aan het opbouwen, instellen en analyseren van meet- en regelsystemen. Je kunt uit de voeten met technisch complexe aanpassing- en vernieuwingswerkzaamheden. Verder verricht je preventief en correctief onderhoud en leg je dit vast in het onderhoud management systeem. Daarnaast doe je wijzigingsvoorstellen en ben je in staat om zelfstandig goedgekeurde wijzigingen uit te voeren. Als vanzelfsprekend werk je volgens de van toepassing zijnde voorschriften en procedures, zoals NEN 1010, NEN 3140.

De ideale kandidaat is in staat om zowel alleen, als in teamverband, resultaatgericht te werken. Je bent klantgericht en kent de wensen, behoeften en de belangen van je klant en handelt hiernaar. Je werkt veilig, volgens vaste regels en procedures. Je stelt hoge eisen aan je werk en handelt hier ook naar. Als het nodig is doe je suggesties om zaken anders aan te pakken en ben je flexibel.

Deze functie is beschikbaar voor 36 uur per week en duurt in elk geval tot het einde van dit jaar. Het bijbehorende salaris is afhankelijk van jouw ervaring en ligt tussen de €2028,- en €2808,- bruto per maand. De functie is tijdelijk, maar kan in elk geval tot het einde van het jaar ingevuld worden.

Functie-eisen

> je hebt een mbo opleiding elektrotechniek, niveau 4
> je hebt kennis van en ervaring met PLC-besturingssystemen
> je hebt ervaring met werktuigbouwkundige werkzaamheden
> je bent in het bezit van de certificaten VCA en NEN 3140
> je hebt ervaring met onderhoud managementsystemen
> je bent in het bezit van rijbewijs B

Voldoe jij aan het bovenstaande profiel en wil je graag aan de slag als servicetechnicus? Solliciteer dat direct. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via