Vacature: Servicemedewerker wasserette

  • Aantal uren per week 32 - 36 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vakantiewerk
  • Standplaats Joure
  • Salaris Tussen €8,- en €11,- per uur
  • Vacaturenummer 104808

Over de functie

Wil jij deze zomer een zakcentje bijverdienen met vakantiewerk? Steek jij graag je handen uit de mouwen en wil jij een aantal weken flink aan de slag? Neem dan contact met ons op! Voor de service afdeling bij een grote wasserij in Friesland zijn wij op zoek naar kandidaten voor vakantiewerk.

Onze opdrachtgever is dienstverlener in het reinigen van werkkleding voor onder andere zorginstellingen, laboratoria en de farmaceutische industrie. Kleding wordt hier gesorteerd, gewassen, gedroogd en weer verstuurd. De afdeling waar jij komt te werken is de service afdeling. Op deze afdeling wordt een optimale dienstverlening aan de klanten gerealiseerd. Zo wordt in de gaten gehouden dat de leveringen tijdig en correct zijn, de kwaliteit wordt bewaakt, orders worden geregistreerd en specifieke klantenvragen en eventuele klachten worden behandeld. Jij voorziet nieuw textiel van een label en gaat orders verzamelen om vervolgens verzendklaar maken.

Voor deze functie is het van belang dat je sowieso beschikbaar bent van week 29 t/m 34. Je werkt in deze weken 32 tot 36 uur per week. Indien je eerder beschikbaar bent, is dat alleen maar mooi meegenomen want dan kan je direct starten. Indien je na week 34 nog beschikbaar bent, kan je wellicht op een andere afdeling ingezet worden. Je werktijden op de service afdeling zijn van maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 16:30 uur. De verdiensten voor deze vakantiebaan liggen tussen de €8,- en €11,- bruto per uur.

Het bedrijf waar je gaat werken is niet altijd even goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je dient daarom in bezit te zijn van rijbewijs B en eigen vervoer. Daarnaast kan je omgaan met een eenvoudig softwarepakket en codeer- en scanapparatuur, ben je een initiatiefnemer, weet je van aanpakken en ga je geconcentreerd te werk.

Al geïnteresseerd in deze vakantiebaan? Wij maken het nóg mooier! Goed functionerende vakantiewerkers krijgen een bonus uitgekeerd. Vakantiewerkers die minimaal 6 weken werken, ontvangen een extra bonus van €100,- netto bij goed functioneren. Voorwaarden zijn:
> na de zomer hervat jij je studie
> je bent minimaal 6 weken werkzaam en hebt maximaal 3 dagen vrij verdeeld over de weken

Functie-eisen

> je bent in bezit van het B rijbewijs en eigen vervoer
> je bent sowieso beschikbaar in de weken 29 t/m 34
> je weet van aanpakken en werkt zorgvuldig

Wil jij in aanmerking komen voor deze vakantiebaan? Verstuur zo snel mogelijk jouw sollicitatie! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via