Vacature: Monteur landbouwmechanisatie

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Oude Pekela
  • Salaris Tussen €15,- en €21,- per uur
  • Vacaturenummer 103693

Over de functie

Heb jij ervaring als monteur in de landbouwmechanisatie en zoek je een tijdelijke baan met veel eigen verantwoordelijkheid? Dan zoeken wij jou als onze nieuwe monteur in de landbouwmechanisatie.

Het bedrijf waarvoor je gaat werken is gevestigd in de regio Scheemda en is een verwerker van natuurvezels. Hiermee produceren zij onder andere duurzame panelen voor de huizenbouw. Voor de tijdelijke vervanging van personeel zoeken we iemand met kennis en ervaring op het gebied van landbouwtechniek. In deze functie ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van verschillende landbouwmachines. Je verhelpt storingen en maakt aanpassingen aan de machines en tractoren. In de werkplaats verricht je zefstandig de onderhoudswerkzaamheden.

Als landbouwmechanisatie monteur ligt jouw salaris tussen de €15,- en €22,- bruto per uur. De uiteindelijke hoogte hiervan is afhankelijk van jouw ervaring in deze branche. In de eerste instantie kun je gedurende de zomermaanden aan het werk. Daarna zal worden gekeken of verlenging van het dienstverband nodig is. Je werkt fulltime (38 uur) waarbij jouw werkdagen duren van 07:00 tot 17:00 uur.

Functie-eisen

> je beschikt over mbo werk- en denkniveau
> je bent in het bezit van een rijbewijs B
> je hebt ervaring met landbouwmechanisatie
> bezit van rijbewijs T is een pre

Wil jij aan de slag als monteur landbouwmechanisatie? Stuur dan je cv op! Voor vragen of meer informatie kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 050 206 00 92 of per mail via vacature@abiant.nl

Deel deze vacature via