Vacature: Shovelmachinist oogstperiode

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Stadskanaal
  • Salaris Tussen €12,- en €13,- per uur
  • Vacaturenummer 104934

Over de functie

Voor een opslag in de omgeving van Stadskanaal zijn we op zoek naar een shovelmachinist voor de komende oogstperiode. Kent de shovel voor jou geen geheimen en ben je bereid daarnaast andere werkzaamheden te verrichtten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Het verdelen en aanrijden van de graanbulten, hier ben jij de juiste shovelmachinist voor! Daarnaast ben je bereid mee te helpen aan de band of bij het afnemen van monsters. Je maakt samen met je collega’s de werkzaamheden voor die dag klaar. Je hebt geen problemen met het maken van lange dagen en weet dat er ook in het weekend gewerkt moet worden tijdens de oogstperiode.

De ideale kandidaat heeft ervaring op een shovel. Je bent een harde werker, flexibel inzetbaar en beschikt over een geldig shovelcertificaat. De periode waarin je zult werken is afhankelijk van het weer, maar je bent sowieso beschikbaar in de bouwvak. Het bruto uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring maar zal tussen de €12,- en €13,- zijn.

Functie-eisen

Past bovenstaande vacature bij jou? Dan zien wij graag jou sollicitatie tegemoet. Uiteraard kun je voor vragen of meer informatie contact opnemen met ons uitzendbureau in Stadskanaal op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via