Vacature: Hulpmonteur ventilatiesystemen

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Salaris Tussen €10,- en €13,- per uur
  • Vacaturenummer 104714

Over de functie

Kun jij goed met basisgereedschap overweg en ben je handig met het monteren en in elkaar zetten van spullen? Per direct zoeken wij in de omgeving van Leek een gemotiveerde hulpmonteur die voor langere tijd fulltime aan het werk wil. Lees hier meer over de functie.

Als hulpmonteur ondersteun jij één of meerdere collega’s bij het plaatsen en installeren van zogeheten airsocks. Deze lucht verdeelslangen worden door onze opdrachtgever bij bedrijven geïnstalleerd. De toepassing wordt door bedrijven vooral gebruikt om allerlei soorten ruimtes te ventileren, te koelen en te verwarmen. Je kunt hierbij denken aan de ventilatie in een laboratorium of productielocatie, de koeling van een sportzaal of de verwarming van een zwembad.

Samen met jouw collega’s ga jij langs bij bedrijven verspreid door heel Nederland om luchtventilatieslagen aan plafonds te monteren. Het is van belang dat je enigszins technisch onderlegd bent en bijvoorbeeld weet hoe je een accuboormachine moet gebruiken. Verder is het belangrijk dat je geen last hebt van hoogtevrees. Je bent iemand die zich representatief en klantvriendelijk weet op te stellen. Op locatie ben je namelijk het visitekaartje van het bedrijf. Ervaring als monteur is voor deze functie geen harde . Het belangrijkste is dat je over basisvaardigheden op montage gebied beschikt.

Omdat de klanten door het hele land verspreid zitten vertrek je vaak ’s ochtends vroeg richting locatie. Hierbij werk je fulltime in dagdiensten op doordeweekse dagen. In de namiddag keren jullie samen terug naar het Noorden. Het bruto uurloon voor deze functie van hulpmonteur ligt tussen de €10,- en €13,- euro bruto per uur. Dit is op basis van de cao Technische Groothandel.

Functie-eisen

> je beschikt over een rijbewijs B
> je hebt geen last van hoogtevrees
> bezit van een geldig VCA- certificaat is een pre
> technische opleiding is een pre

Ga jij binnenkort aan de slag als hulpmonteur ? Laat hier jouw gegevens achter! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via