Vacature: Machinist roterende verreiker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Eemshaven
  • Salaris Tussen €13,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 104815

Over de functie

Ben jij niet onbekend met het besturen van een verreiker en wil je graag fulltime aan het werk? Stop dan met zoeken! Wij hebben de ideale functie voor je beschikbaar.

Vanaf half september zijn wij op zoek naar een ervaren machinist voor een roterende verreiker. Als machinist op de verreiker ga je aan het werk op een grootschalig bouwproject in de Eemshaven. Je komt te werken op een bouwplaats waar een professionele en gestructureerde werksfeer heerst. Met behulp van een roterende verreiker help je met het verplaatsen van materialen. Hierbij werk je direct samen met de timmerlieden die op locatie aan het werk zijn. Als ervaren bestuurder heb je inzicht in situaties en neem je initiatief. Je blijft niet wachten tot er nieuw werk komt, maar helpt ondertussen de medewerkers op de bouwplaats.

Het geboden bruto salaris voor deze functie ligt tussen de €13,- en €15,- per uur. Deze functie is fulltime waarbij je aan het werk bent in de dagdiensten. In de eerste instantie duurt deze klus tot medio 2020, dus dit biedt je enige vastigheid qua werk. Wanneer jij je kundigheid bewijst kan er vaker een beroep op jouw diensten gedaan worden.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat
> je bent in het bezit van een TCVT- certificaat
> je hebt ervaring op de verreiker

Ben je enthousiast geworden over deze vacature van machinist verreiker? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via