Vacature: Medewerker akkerbouw

  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vakantiewerk
  • Standplaats Leens, Kloosterburen of Kommerzijl
  • Salaris Tussen €4,- en €10,- per uur
  • Vacaturenummer 103736

Over de functie

Scholieren, opgelet! Wil jij deze zomer aan het werk terwijl je buiten van het weer kunt genieten? Heb je daarnaast groene vingers en ben je niet bang om je handen vuil te maken? Dan ben jij de vakantiewerker die we voor diverse akkerbouwbedrijven in de provincie Groningen zoeken!

Via Abiant kun je aan het werk bij verschillende opdrachtgevers die gevestigd zijn in omgeving van Leens, Kloosterburen en Kommerzijl. Voorkomende werkzaamheden als akkerbouwer zijn bijvoorbeeld onkruid wieden op een wiedbed en bollen pellen. Je hoeft niet perse ervaring te hebben met dit soort werk. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent om aan het werk te gaan.

Lijkt het jou dus geweldig om deze zomer de handen lekker uit de mouwen te steken en tegelijkertijd een extra zakcentje bij te verdienen? Aarzel dan niet en laat hier jouw gegevens achter!

Functie-eisen

> je woont in de buurt van Leens, Kloosterburen of Kommerzijl
> je bent een aantal dagen per week beschikbaar om te werken

Ga jij deze zomer in de akkerbouw aan de slag om geld bij te verdienen? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Deel deze vacature via