Vacature: Allround machinaal houtbewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Joure
  • Salaris Tussen €13,- en €16,- per uur
  • Vacaturenummer 103973

Over de functie

Heb jij affiniteit met houtbewerking of heb je misschien al werkervaring als houtbewerker? Dan is de functie als allround machinaal houtbewerker misschien wel iets voor jou! Lees snel verder wat de functie precies inhoudt.

Je gaat aan het werk bij een bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van trappen in de woning- en utiliteitsbouw. Je kunt bij dit bedrijf voor iedere soort trap terecht, zoals: basistrappen, moderne trappen, houten trappen en stalen trappen.

Als allround machinaal houtbewerker ben je flexibel inzetbaar op nagenoeg alle werkplekken en ben je verantwoordelijk voor het zo optimaal mogelijk verlopen van het productie proces. Ook voer je het algemeen onderhoud uit aan het machinepark.

Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. De werktijden zijn van 07:00 uur – 16:00 uur. Als machinaal houtbewerker verdien je tussen de €13,- en €16,- bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

> je hebt de opleiding mbo timmerman niveau 3 of 4 afgerond
> je bent in het bezit van rijbewijs B en een geldig VCA-certificaat (of bereid deze te halen)

Verder zou het mooi zijn dat je ervaring hebt opgedaan als (machinaal) houtbewerker.

Ben jij de allround machinaal houtbewerker die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze vestiging in Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via