Vacature: Freesmachinist

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Salaris Tussen €13,- en €17,- per uur
  • Vacaturenummer 104895

Over de functie

Eigenlijk kun je alleen maar ervaren hoe geweldig het is om feesmachinist te zijn. De immense kracht van een indrukwekkende machine. Hou je van zelfstandigheid en kun je goed met klanten omgaan? Ben je daarnaast in het bezit van je C rijbewijs? Dan is dit werk als freesmachinist net wat voor jou!

En ligt iedere dag weer een uitdaging voor je klaar: vierkante meters asfalt binnen een strak tijdslimiet. Jij draagt de zorg voor het frezen van asfalt zodat vervolgens het desbetreffende wegvak hersteld kan worden. Daarnaast spring je bij, daar waar nodig is, en help je collega’s met voorbereidende of opruimwerkzaamheden.

Jij bent de ideale freesmachinist als je affiniteit hebt met machines en met de wegenbouw. Je bent bereid tot het leren van andere machines zodat jullie met zijn allen de planning kunnen vullen. Je werkt veelal op reguliere tijden overdag. Af en toe kan het voorkomen dat de klussen ’s nachts of in de weekenden worden gepland. Je bent verantwoordelijk en je zorgt dat je machine en vrachtwagen in orde zijn.

Wij bieden je een fulltime baan (voor onbepaalde tijd) in een kleinschalig team met een echte aanpakkersmentaliteit. Het salaris, toeslagen en vergoedingen zijn conform de Bouw-cao. Je bruto uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring maar zal tussen de €13,- en € 17,- liggen.

Wemac freesmachine

Functie-eisen

> je beschikt over een geldig rijbewijs C(E)
> je beschikt over een geldig VCA-certificaat
> je hebt bij voorkeur ervaring op een freesmachine
> je bent technisch aangelegd
> je bent stressbestendig

Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als freesmachinist? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via