Vacature: Schoonmaker

  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Opleidingsniveau havo/vwo
  • Dienstverband vakantiewerk
  • Standplaats Leek
  • Salaris Tussen €9,- en €11,- per uur
  • Vacaturenummer 104972

Over de functie

Woon je in de buurt van Leek en ben je voor deze zomer nog op zoek naar een leuke vakantiebaan? Maak deze zomer eens iets anders schoon dan je eigen slaapkamer en lees hier waar jij als schoonmaakmedewerker aan de slag kunt!

Ter vervanging van het vaste personeel in de vakantieperiode spring jij in de zomervakantie een aantal weken bij om schoon te maken bij een bedrijf in Leek. Hierbij richt jij je met name op het schoonmaken van verschillende kantoren en de kantine. Dit is een middelgroot bedrijf met rond de 80 medewerkers dus er is voldoende werk voor je beschikbaar. Als schoonmaker werk je precies en netjes zodat na jouw komst alle vloeren, bureaus, meubels en sanitair er weer tip top uit zien. Uiteraard weet je het tempo er tijdens het werken goed in te houden.

Je maakt per dag ongeveer 4 uren schoon. Hierbij ben jij van maandag tot en met vrijdag vanaf 14:30 uur aan de slag. Je houdt dus meer dan voldoende tijd over om te chillen en van het weer te genieten! Het is geen eis dat je vaker in de schoonmaak gewerkt hebt. Belangrijk is vooral dat jij gemotiveerd bent om hard aan het werk te gaan, en om alles er weer stralend uit te laten zien.

Deze schoonmaakklus begint in de week van 29 juli (week 31) en zal vanaf dan ongeveer drie weken duren. Het salaris ligt tussen de €9,- en €11,-bruto per uur en wordt bepaald op basis van jouw ervaring en leeftijd.

Functie-eisen

> je woont in (of in de directe omgeving van) Leek

Spaar jij deze vakantie een extra zakcentje bij elkaar als schoonmaker? Laat hier jouw gegevens achter zodat wij contact met jou kunnen opnemen! Voor vragen of voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via