Vacature: Parttime monsternemer bij Eurofins-Agro

  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Delfzijl
  • Salaris Tussen €12,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 104369

Over de functie

Eurofins-Agro Nederland is een internationale speler als het gaat om laboratoriumonderzoek en advies. Zij zijn informatieleverancier en kennispartner voor de akker- en tuinbouw, melkveehouderij en glastuinbouwsector. Met een compleet pakket van monstername, innovatieve analyses en heldere adviezen geven zij ondernemers in de agrarische sector handvatten voor productiezekerheid en rendementsverbetering.

Eurofins-Agro zoekt jou als monsternemer in de omgeving van Delfzijl en Warffum. Tenminste, als jij openstaat voor een baan in de agrarische wereld met veel zelfstandigheid en klantcontact bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling is!

Als monsternemer ben je verantwoordelijk voor monstername in voornamelijk de akkerbouw. Je neemt onder andere grondmonsters, stikstofmonsters en controleert aaltjes en aardappelmoeheid. Doordat je veel in het veld werkt sta je dichtbij de klanten en ben je daarmee ook een belangrijke schakel tussen de klant en Eurofins-Agro.

Het is belangrijk dat je op een professionele manier werkt en bereid bent om te leren. Als monsternemer heb je namelijk de nodige kennis over wetgeving en monstername nodig. De monsters die in het laboratorium in Wageningen geanalyseerd gaan worden, verwerk je op een zorgvuldige manier. Als monsternemer zorg je dat je goed op de hoogte bent en blijft van de producten en diensten van Eurofins-Agro.

Het aanbod
Het gaat om een parttime functie voor circa 15-20 uur per week. We starten met een jaarcontract waarna een vast contract en doorgroeimogelijkheden tot de mogelijkheden behoren. Salaris wordt vastgesteld aan de hand de cao bedrijfsverzorgingsdiensten en is afhankelijk van je werkervaring en opleidingsachtergrond. Let wel: een flexibele instelling is een must. Door de seizoensinvloeden heeft Eurofins-Agro te maken met pieken.

Functie-eisen

De ideale kandidaat:
> heeft een afgeronde agrarische opleiding op minimaal mbo niveau (zoals MAS)
> heeft relevante werkervaring in de agrarische sector opgedaan
> is in bezit van rijbewijs B
> is woonachtig in de omgeving Delfzijl en Warffum
> heeft een netwerk in de agrarische sector

Ben jij de monsternemer die wij zoeken? Stuur dan gelijk je cv! Abiant Bedrijfsverzorging verzorgt voor Eurofins-Agro de werving- en selectie voor deze vacature. Heb je vragen of wil je meer weten?
Neem dan gerust contact op met Bert Meinardi, agrarisch accountmanager Abiant Bedum. Hij vertelt je er graag meer over. Je kan hem bereiken via bmeinardi@abiant.nl of op het telefoonnummer 06 50 50 81 28.

Deel deze vacature via