Vacature: Allround medewerker zeilmakerij

  • Aantal uren per week 32 - 36 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Lippenhuizen
  • Salaris Tussen €10,- en €13,- per uur
  • Vacaturenummer 104975

Over de functie

Ben jij secuur in je werkzaamheden en heb je twee rechterhanden? Lees dan verder, wellicht is dit de functie die je zoekt!

Door toenemende drukte zoekt onze opdrachtgever uit de buurt van Heereveen een (ervaren) zeilmaker. Als allround medewerker zeilmakerij voer je alle voorkomende werkzaamheden (voor zover mogelijk) zelfstandig uit. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het repareren van tenten, het vervangen van ruiten, ritsen. Het vervangen van bekleding in bijvoorbeeld boten of campers. Je maakt met behulp van een industriële naaimachine zeilen voor overkappingen en windschermen. Ook is het belangrijk dat je affiniteit hebt met metaalbewerking, want het maken/repareren van aluminium frames behoort ook tot je werkzaamheden.

Je gaat aan het werk bij een klein bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Het is belangrijk dat je in staat bent keurige rechte stiknaden te maken.

Je kunt op korte termijn starten. Er is werk voor 32 tot 40 uur per week. Het betreft een functie voor langere tijd, bij goed functioneren behoort een contract rechtstreeks bij de opdrachtgever tot de mogelijkheden. Het salaris ligt tussen €10,- en €13,- bruto per uur.

Functie-eisen

> aantoonbare werkervaring in de zeilmakerij
> je hebt minimaal MBO niveau 3 afgerond
> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je hebt een representatief voorkomen

Ben jij ervaren zeilmaker of heb jij aantoonbare affiniteit hiermee? Dan komen wij graag met jou in contact. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze vestiging in Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via