Vacature: Accountmanager automotive

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vakantiewerk
  • Standplaats Leek
  • Salaris Tussen €12,- en €17,- per uur
  • Vacaturenummer 104957

Over de functie

Heb jij verkoopervaring in de automotive en zoek je een functie met veel eigen verantwoordelijkheid? Het bedrijf waarvoor je gaat werken richt zich op het leasen van auto’s in de particuliere sector. De groei van de private lease markt heeft ervoor gezorgd dat zij vanaf na de zomer op zoek zijn naar een nieuwe sales- gedreven accountmanager.

Als accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het rondmaken van leasecontracten, verzekeringen en financieringen voor personenauto’s op de particuliere markt. Je krijgt dus een rol in een verkoopfunctie met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid, maar dit staat jou op het lijf geschreven. Je haalt namelijk veel energie uit het behalen van targets en probeert jouw grenzen telkens weer te verleggen. In jouw aanpak neem je de klant als uitgangspunt en weet jij je aan te passen aan verschillende klanttypes. Door vragen te stellen en goed te luisteren achterhaal je de klantwens om zo samen met de klant de best passende auto uit te zoeken. Op naar vele tevreden kilometers!

In een familiare sfeer werk je samen met een klein team van gedreven collega’s. De grootte van het team maakt jouw rol veelzijdig en zelfstandig. Als accountmanager krijg je de ruimte om je eigen klanten op te zoeken en te binden. Je denkt mee over nieuwe manieren waarop dit gedaan kan worden. Ervaring in de automotive- verkoop is dus gewenst zodat jij de kansen ziet liggen en deze optimaal weet te benutten. Concreet heb zoeken wij iemand met ervaring op het gebied van:

> actief relatiebeheer en het onderhouden van contacten
> het acquireren van nieuwe prospects
> het uitbouwen van een klantportfolio

We bieden jou een fulltime baan voor langere tijd waarbij jouw salaris tussen de €12,- en €17,- bruto per uur ligt. Jouw kennis en ervaring in de branche hangen samen met de uiteindelijke hoogte van het salaris.

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde mbo- opleiding
> je hebt aantoonbare sales ervaring in de automotive
> je bent woonachtig in de regio Leek

Ben jij de bevlogen accountmanager waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via