Vacature: Leerling opticien

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Joure
  • Salaris Tussen €9,- en €12,- per uur
  • Vacaturenummer 102626

Over de functie

Het is erg vervelend als je niet scherp ziet. Een bril of contactlenzen zijn dan een ideale uitkomst. Echter moet deze dan wel goed aangemeten worden en dit is vakwerk. Een oog is namelijk een erg complex orgaan. Weet jij al het een en ander over de anatomie van het oog en oogverzorging of wil je hier graag meer over leren? Wil jij opgeleid worden tot opticien en mensen begeleiden in hun keuze van hun nieuwe bril? Dan is deze vacature voor leerling opticien net wat voor jou!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar iemand die een BBL-opleiding opticien wil gaan doen. Je gaat één dag in de week naar school en de andere vier dagen werk je mee in de winkel om meteen praktijk ervaring op te doen. Uiteraard worden jouw gewerkte uren betaald en ook de opleiding wordt vergoed mits je deze met succes afrond.

Als volwaardig opticien voer je oogmetingen uit, stel je de correcties vast en voer je lab-werkzaamheden uit. Rekenen is een belangrijke vaardigheid voor dit beroep. Naast de technische kant van het vak, geef je tevens advies in de keuze van het montuur en de glazen. Tegenwoordig is een bril een modeaccessoire. Als opticien is het belangrijk dat jij bij het adviseren rekening houdt met de wensen en de stijl van de klant. Verder heb je een representatieve houding en ben je klantvriendelijk.

De opleiding start op meerdere momenten in het jaar waarvan september een mogelijkheid is. De opleiding kun je volgen in Zwolle en de winkel waar je gaat werken is gevestigd in de omgeving van Burgum. Uiteraard kan het voorkomen dat je op koopavonden en in weekenden werkt.

Functie-eisen

> jouw werk- en denkniveau sluit aan bij mbo niveau 4
> je hebt een klant- en servicegerichte instelling
> je bent goed in rekenen

Ben jij enthousiast geworden en wil je in aanmerking komen voor deze functie? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via