Vacature: Productiemedewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Stadskanaal
  • Salaris Tussen €12,- en €13,- per uur
  • Vacaturenummer 104994

Over de functie

Voel jij je thuis in een productieomgeving en wil je samen met je collega's een goed product afleveren? Ben je daarnaast een harde werker, gemotiveerd en flexibel beschikbaar? Dan hebben wij een baan die bij je past.

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Stadskanaal zijn we op zoek naar harde werkers die aan de slag willen als productiemedewerker timmerfabriek. Als productiemedewerker assembleer je samen met collega’s prefab elementen, wanden en dakkapellen. Dit wordt met behulp van elektrisch handgereedschap in elkaar gezet. Je houd je daarnaast bezig met het lezen van tekeningen, het aanbrengen van isolatiemateriaal en het beplaten van houtskeletbouw constructies.

Je komt te werken voor een innovatieve bouwpartner die specialiseert is in de ontwikkeling en productie van prefab bouwcomponenten. Het bedrijf staat bekend voor plezier wonen voor iedereen.

De ideale kandidaat heeft affiniteit met hout en bij voorkeur ervaring in de houtskeletbouw. Wij bieden je een fulltime baan met veel afwisseling in een gedreven en enthousiast team. Het bruto uurloon is tussen de €12,- en €13,- afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

> je hebt ervaring met het lezen van tekeningen
> je bent flexibel en bereid om over te werken
> je bent fulltime beschikbaar

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Stadskanaal op 050 206 0092 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via