Vacature: Onderhoudsmedewerker machines

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Salaris Tussen €13,- en €16,- per uur
  • Vacaturenummer 105003

Over de functie

Begrijp jij hoe machines werken en in elkaar zitten? Heb jij kennis van mechanische techniek? Dan zal deze vacature jou zeker aanspreken. Wij zijn op zoek naar een onderhoudsmedewerker productie voor de omgeving van Hoogeveen.

Onze opdrachtgever is onder andere leverancier van hoogwaardige smeermiddelen ter onderhoud en optimalisatie van machines. Als onderhoudsmedewerker voer je zelfstandig onderhoudswerkzaamheden uit aan machines. Hoe dit allemaal moet, leren ze je bij het bedrijf. Nadat je de interne opleiding hebt gevolgd, kan je de olie van de machines verversen, weet je hoe je monsters voor analyses moet nemen en heb je geleerd hoe je machines en lagers moet doorsmeren.

Naast het uitvoeren van onderhoud, doe je ook inspecties. Je signaleert en rapporteert over storingen en lekkages in smeersystemen. De kennis en uitgevoerde werkzaamheden weet je op vakkundige en klantvriendelijke wijze over te brengen aan klanten.

Met een bedrijfsauto ga je op pad naar jouw klanten waar je de werkzaamheden uitvoert. Vanwege het werkgebied, gaat de voorkeur uit naar iemand die woonachtig is in regio Emmen-Hoogeveen-Assen. Aan de hand van een planning weet je naar welke klanten je moet. Per dag bezoek je één klant.

Omdat je tijdens de rapportage onder andere gebruikt maakt van MS Office is het van belang dat je hier basiskennis van hebt. Wij zoeken iemand met een echte doorzettersmentaliteit die fulltime beschikbaar is. Het loon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring maar ligt tussen €13,- en €16,- bruto per uur.

Functie-eisen

> je hebt werkervaring in industrie/ productie bijvoorbeeld als operator
> je hebt kennis van mechanische techniek
> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je bent communicatief sterk

Ben jij de onderhoudsmedewerker waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan jouw cv naar ons op! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via