Vacature: Vakantiekracht kwekerij

  • Aantal uren per week 32 - 36 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vakantiewerk
  • Standplaats Leek
  • Salaris Tussen €3,- en €9,- per uur
  • Vacaturenummer 105002

Over de functie

Op zoek naar een relaxte vakantiebaan waar je op de fiets naartoe kunt? Dan ben je bij Abiant Leek aan het goede adres! Voor een kwekerij in de buurt van Leek zoeken wij per direct enthousiaste vakantiewerkers.

De kwekerij waar jij gaat werken worden verschillende plantensoorten verbouwd. Als werkzaamheden vul je plantenpotten met aarde, en plant je de plantensoorten hierin. Ook zorg je ervoor dat de planten netjes in kratten worden opgestapeld. Voor wat tilwerk deins je dan ook niet terug. Er heerst een gemoedelijke sfeer op het bedrijf. Uiteraard moet er gewerkt worden maar door de mix van verschillende leeftijden en doelgroepen kun je dit werk op je gemak doen.

Je werkt in deze functie tussen de 30 en 36 uur per week. Dit is dus een mooie kans om lekker wat geld bij te verdienen. Je kunt namelijk tenminste tot en met week 34 aan het werk.

Functie-eisen

> je woont in de buurt van Leek
> je bent beschikbaar tussen week 28 en 34

Ben je enthousiast geworden en wil je graag als vakantiekracht aan het werk in een kwekerij? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Deel deze vacature via