Vacature: Schoonmaker regio Bedum

  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Bedum
  • Salaris Tussen €9,- en €11,- per uur
  • Vacaturenummer 105007

Over de functie

Ben jij woonachtig in het gebied rondom Bedum, Winsum of Usquert en ben je op zoek naar een baan in de schoonmaakbranche? Abiant Bedum helpt jou graag bij het vinden van een geschikte werkplek waar jij tussen de 4 en 20 uur per week kunt schoonmaken.

Als schoonmaker of interieurverzorger is het flink doorwerken maar zijn je werkzaamheden gevarieerd. Via onze opdrachtgevers kun je aan het werk op verschillende projecten in de regio Groningen. Je gaat hierbij schoonmaken in kantoorpanden of bij particulieren aan huis. Van het aanvegen en stofzuigen van vloeren tot het afnemen en lappen van ramen. Jij draait je hand er niet voor om en zorgt dat alles na jouw bezoek weer blinkend schoon is.

De beschikbare functies in de schoonmaak zijn parttime. In totaal werk je tussen de 4 en 20 uren per week. Denk er hierbij wel om dat je als schoonmaker veelal in de ochtenden of in de namiddag of avond actief bent. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid en ervaring gaat Abiant Bedum met jou op zoek naar een geschikte werkplek. Wanneer je gaat schoonmaken in de provincie kan het zijn dat je met bedrijfsvervoer naar locatie rijdt. Daarom is het van belang dat je over een rijbewijs beschikt. De startdatum voor de functie wordt in overleg met jou bepaald. Het salaris ligt tussen de €9,- en €11,- bruto per uur en wordt vastgesteld op basis van jouw ervaring en leeftijd.

Functie-eisen

> je woont in of rondom Bedum, Winsum, Usquert of Stedum
> je bent in het bezit van rijbewijs B
> ervaring als schoonmaker is een pre
> bezit van eigen vervoer is een pre

Laat jij alle kantoren, woonhuizen en bedrijfspanden in de regio spik en span achter? Solliciteer dan direct als schoonmaker! Voor vragen of voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via