Vacature: Medewerker bouwmarkt

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Salaris Tussen €10,- en €12,- per uur
  • Vacaturenummer 104001

Over de functie

Heb jij affiniteit met hout en kluswerkzaamheden? Ben je klantvriendelijk en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zal deze vacature voor medewerker bouwmarkt jou zeker aanspreken.

Onze opdrachtgever is van oudsher een houthandel en verkoper van bouwmaterialen. Particulieren kunnen hier terecht voor een paar schroeven en materialen voor een doe-het-zelf klus maar ook professionals halen hier vrachtwagens vol materialen voor grote projecten. Naast hout worden ook stenen, zand, cement, installatiemateriaal en gereedschappen verkocht. Het begon allemaal met een houthandel maar er bleek steeds meer vraag te zijn naar keukens. Hier heeft de opdrachtgever gehoor aan gegeven en heeft zich ook ontwikkeld tot specialist in keukens, badkamer en sanitair.

Voor de bouwmarkt zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker die allround inzetbaar is. Je staat klanten te woord en geeft adviezen over de materialen en de klus. Wanneer nodig zaag je materialen vast op maat in de timmerwerkplaats. Daarnaast verricht je kassawerkzaamheden en help je met laden en lossen van vrachtwagen met behulp van een heftruck.

Het bedrijf staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. De producten zijn van topmerken tegen scherpe prijzen en hebben een lange levensduur. De koffie staat in de winkel altijd klaar en de medewerkers denken graag met de klant mee.

Ben jij ambitieus en op zoek naar een uitdaging voor lange termijn? Dat komt goed uit. De vacature staat open voor langere periode met veel doorgroeimogelijkheden. Uiteindelijk is het zelfs de bedoeling dat je ook zelfstandig de winkel kan draaien. Het loon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring maar zal tussen de €10,- en €12,- bruto per uur zijn.

Functie-eisen

> je hebt ervaring met Exact Online
> je bent representatief en klantvriendelijk
> als je in bezit bent van een heftruckcertificaat is dit een pre

Sluit deze vacature aan bij jouw ambities en wil jij de nieuwe medewerker bouwmarkt worden? Stuur dan zo snel mogelijk jouw cv met motivatie naar ons op. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen. Telefoon: 050 206 0092 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via