Vacature: Medewerker milieustraat

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Scheemda
  • Salaris Tussen €10,- en €14,- per uur
  • Vacaturenummer 105027

Over de functie

Beschik jij over een goede fysieke conditie en ben je op zoek naar een baan waar jij je energie in kwijt kunt? Dan ben jij de ideale kandidaat voor de functie van medewerker milieustraat! Lees hier wat de vacature inhoudt!

Je gaat in deze functie aan het werk bij een milieustraat in regio oost- Groningen. Hier wordt grofvuil vanuit de hele gemeente verzameld. Als medewerker bij dit afvalstation zorg je ervoor dat de bezoekers het afval op basis van soort van elkaar scheiden. Metaal bij metaal, hout bij hout en alle elektrische apparaten apart. Jij zorgt er met je collega’s voor dat het hele proces goed georganiseerd wordt. Verder zorg je ervoor dat het terrein schoon blijft.

Als medewerker van dit afvaldepot krijg je af en toe te maken met de verwerking van chemische en schadelijke stoffen. Dit zogeheten Klein Chemisch Afval (KCA) mag niet bij het normale restafval worden weggegooid omdat het schadelijk kan zijn voor het milieu of mensen die hiermee in aanraking komen. De inzameling en verwerking van chemisch afval is daarom streng gereguleerd. Om zo verantwoord mogelijk met dergelijke afvalstoffen om te gaan beschik je bij voorkeur over een KCA- certificaat.

Als medewerker kun je per direct fulltime aan de slag. Hierbij werk je dagdiensten. Je salaris ligt tussen de €10,- en €13,50 bruto per uur en wordt bepaald op basis van jouw ervaring en leeftijd.

Functie-eisen

> je bent fysiek in goede conditie

Denk jij per direct aan de slag te kunnen als medewerker milieustraat? Solliciteer dan meteen! Voor vragen of voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via