Vacature: Magazijnmedewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Salaris Tussen €10,- en €13,- per uur
  • Vacaturenummer 105034

Over de functie

Heb jij affiniteit met landbouw en heb je kennis van landbouwmachines? Ben je daarnaast klantvriendelijk en weet je gestructureerd te werken zodat je de orde bewaart? Dan ben je hier aan het goede adres! Wellicht ben jij de magazijnmedewerker die wij zoeken.

Je gaat aan de slag voor onze opdrachtgever, een landbouwmechanisatiebedrijf in de buurt van Smilde. Dit bedrijf is dealer van nieuwe en gebruikte landbouwwerktuigen zoals tractoren en (oogst)machines van diverse merken. Tevens worden in de werkplaats onderhoud en reparaties aan machines uitgevoerd. De onderdelen voor de werktuigen zijn aanwezig in eigen magazijn. Deze worden gebruikt voor de reparaties maar worden ook los verkocht aan klanten.

Als magazijnmedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Je verwelkomt de klanten en staat ze ter woord. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de voorraad. Je controleert de inkomende goederen voor je ze op de goede plek inruimt. De uitgaande goederen handel je op juiste wijze in het computersysteem af. Het is erg belangrijk dat je zorgvuldig werkt en organisatorisch sterk bent zodat het magazijn netjes en op orde blijft. Ook het inpakken en verzenden van goederen behoort tot jouw taken.

Het gaat om een fulltime baan waar direct aan de slag kan. Het loon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring en zal tussen €10,- en €13,- bruto per uur zijn.

Functie-eisen

> je bent agrarisch onderlegd en hebt kennis van landbouwmachines
> je hebt een klantvriendelijke houding en werkt zorgvuldig

Heb jij al ervaring in een vergelijkbare functie of past deze functie gewoon ontzettend goed bij jouw kwaliteiten? Stuur dan jouw sollicitatie met cv naar ons op! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 050 206 00 92. Je kan ook mailen naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via