Vacature: Monteur landbouwmechanisatie Faber Agracentrum

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats St.-Jacobiparochie
  • Salaris Tussen €12,- en €18,- per uur
  • Vacaturenummer 104360

Over de functie

Ligt jouw hart bij landbouwapparatuur en zie jij jezelf al sleutelen aan Dubex- en Agrifac machines? Dan komen wij graag met jou in contact! Wij hebben een leuke vacature voor monteur landbouwmechanisatie beschikbaar in Friesland.

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren monteur landbouwmechanisatie. Het bedrijf waar je aan de slag gaat, heeft zich gevestigd in het noorden van Friesland. Al meer dan 100 jaar zijn zij actief met allerhande landbouwartikelen en machines voor zaaien en sproeien. Echter de spuittechniek heeft altijd de grootste rol gespeeld en staat inmiddels centraal. Je kunt gerust stellen dat dit bedrijf zich heeft gespecialiseerd in spuittechniek voor land- en tuinbouw.

Jouw werk bestaat uit het uitvoeren van reparaties aan landbouw spuitmachines. Bij voorkeur heb je aantoonbare werkervaring in de landbouwmechanisatie en met elektrische systemen. Ook een opleiding in de richting werktuigbouwkunde of landbouwmechanisatie komt goed van pas.

Het gaat om een fulltime baan. Bij een wederzijds fijne samenwerking kan je voor langere tijd aan de slag. Jouw werktijden zijn tussen 08:00 en 17:00 uur. De betaling van het salaris is volgens de cao kleinmetaal en komt op een bruto uurloon tussen €12,- en €18,- bruto per uur.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B, E is een pre
> je hebt affiniteit met techniek en elektrische systemen

Zie jij jezelf aan de slag gaan als monteur landbouwmechanisatie? Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via