Vacature: Schoonmaker vakantiehuisjes

  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vakantiewerk
  • Standplaats Harlingen
  • Salaris Tussen €10,- en €12,- per uur
  • Vacaturenummer 105057

Over de functie

Hoera, de vakantie is begonnen! Tijd om de schoolboeken aan de kant te leggen en je eens te richten op andere dingen. Misschien heb jij wel een vakantie geboekt en ga je een paar weken genieten van het mooie weer in een ver land. Maar wat te doen in de rest van de vakantie? Ga aan de slag als schoonmaker van vakantiehuisjes! Ideale werktijden en een mooie gelegenheid om een leuk zakcentje te verdienen.

Wat ga je doen? Met een aantal collega’s steek jij de handen uit je mouwen om bungalows en chalets klaar te maken voor nieuw bezoek. Zodra de vakantiegangers het vakantiepark verlaten om weer naar huis te gaan, sta jij met je collega’s al klaar met om aan de slag te gaan. Je maakt schoon met behulp van de stofzuiger, dweil en poetsdoeken. Je verschoont de bedden en besteed voldoende aandacht aan het schoonmaken van het sanitair. Je werkt zorgvuldig en netjes. Je vindt het immers zelf ook prettig wanneer jouw vertrek netjes en schoon is wanneer je op vakantie bent. Een laag stof onder het bed bijvoorbeeld zal niet gewaardeerd worden. Na een aantal uurtjes flink aanpoten, hebben jullie het weer geflikt. Het huisje is weer spik en span. Laat de nieuwe vakantiegangers maar komen!

We zijn op zoek naar meerdere kandidaten in omgeving Harlingen en Franeker. Het werk is voornamelijk in de ochtend. Je hebt dus nog zat tijd over voor andere leuke dingen. Er is werk in de weken 31 tot en met 38. Het aantal uren per week is afhankelijk van waar je aan de slag gaat. Of je ongeveer 6 uur per week wilt werken of 25 uur, in overleg is er heel wat mogelijk. Het loon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring maar zal tussen €10,- en €12,- bruto per uur zijn.

Functie-eisen

> je bent een aantal aaneengesloten weken beschikbaar
> ervaring als schoonmaker is een pre

Bent jij enthousiast geworden en wil je in aanmerking komen voor deze functie? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via