Vacature: Grondwerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Salaris Tussen €10,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 104124

Over de functie

Een kantoorbaan of werken in een loods vind jij maar saai. Jij werkt liever buiten. Daar gebeurt nog eens wat. Heb jij daarnaast ervaring als grondwerker en ben je op zoek naar een baan? Dan ben je hier aan het goede adres! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Beilen zoeken wij een grondwerker.

Als grondwerker/kraanmachinist houd je je bezig met het graven tussen kabels en leidingen. Je legt vervolgens de kabels en leidingen aan, plaatst rioleringsbuizen, je graaft én dicht de sleuven en verzorgt het afvlakken en egaliseren. Je werkt vaak aan grote projectmatige klussen waarbij je veel samenwerkt met andere grondwerkers en een kraanmachinist.

Voor deze functie is het belangrijk dat jij goed kan samenwerken. Je communiceert makkelijk met collega’s en zorgt voor een positieve sfeer in de groep. Het werk van een grondwerker is op locatie. Onze opdrachtgevers zitten verspreid door de provincie Drenthe. Rijbewijs B en eigen vervoer zullen goed van pas komen.

Wij bieden je een fulltime baan met uitzicht op een vast contract. Het salaris ligt tussen €10,- en €15,- bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een VCA-certificaat
> je hebt aantoonbare ervaring als grondwerker

Ben jij die aanpakker met doorzettingsvermogen en wil je in aanmerking komen om als grondwerker aan de slag te gaan? Stuur dan jouw sollicitatie met cv naar ons toe! Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via