Vacature: Chauffeur suikertransport

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Leek
  • Salaris Tussen €12,- en €17,- per uur
  • Vacaturenummer 105024

Over de functie

Beschik jij over de nodige kilometers aan rijervaring als CE- chauffeur en lijkt het jou geweldig om deze ervaring uit te breiden als chauffeur van bulktransport? Dan is deze functie van chauffeur suikertransport eentje die goed bij jou past! Lees hier wat de functie inhoudt.

Medio september gaat de bietencampagne weer van start en daarom zoeken wij vanaf deze periode ervaren CE- chauffeurs. Met de bulkwagen rij jij tussen de Suiker Unie en verschillende depots in de regio Noord- Nederland voor het ophalen en wegbrengen van suiker. Er wordt gereden volgens een 24-uursrooster welke jij samen met twee andere collega’s invult. Je werkt dus wisselende diensten van 8 uren. Je komt te werken bij een klein transportbedrijf waar je gebruik maakt van moderne en goed onderhouden vrachtwagens.

De startdatum is zoals gezegd rond half september en het werk zal tenminste 7 weken duren. Daarna wordt bekeken wat de verdere mogelijkheden zijn. Ben je al eerder beschikbaar? Dan kijken wij voor je of er tot die tijd een andere functie te vervullen is. Jouw salaris als chauffeur wordt bepaald op basis van de cao Beroepsgoederenvervoer over de weg en ligt tussen de €12,- en €17,- bruto per uur. De uiteindelijke hoogte wordt vastgesteld op basis van jouw ervaring.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs CE en Code95
> je bent in het bezit van een VCA- certificaat
> je hebt rijervaring als CE- chauffeur
> ervaring met een bulk- of silowagen is een pre

Beschik jij over de juiste ervaring en zie jij het helemaal zitten om als chauffeur suikertransport de weg op te gaan? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via