Vacature: Betonwerker bij Cimitec Infra & Milieu

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een keiharde werker en wil je graag jouw kennis en ervaring in de betonindustrie uitbreiden? Dan past deze vacature van betonwerker misschien wel bij jou!

Als betonwerker ga je aan de slag voor Cimitec Infra & Milieu uit Drachten. De oorsprong van dit bedrijf ligt in de grond- weg- en waterbouw, waar ze zich gespecialiseerd hebben in de aanleg en het onderhoud van betontoepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vloeistofdichte vloeren en de aanleg van creteprint betonvloeren.

We bieden jou een werkplek waar je jouw kennis over het werken met betontoepassingen de komende jaren flink kunt uitbreiden. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit voorbereidende taken zoals schoonmaken en egaliseren van de ondergrond, het assisteren bij het leggen en het onderhouden van diverse betontoepassingen. Met je collega’s zorg je er uiteraard voor dat de werkplek netjes en opgeruimd wordt achtergelaten.

In de betonbouw is het hard doorwerken maar dit past goed bij jou omdat je hier je energie in kwijt kunt. Wanneer je werkdag eens wat langer duurt ben je verder flexibel en blijf je wat langer om door te werken tot het werk af is. Jouw werkgebied voor deze functie is heel Nederland. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd met toekomstperspectief. Een contract voor bepaalde tijd behoort dus tot de mogelijkheden.

Binnen het bedrijf wordt waarde gehecht aan jouw persoonlijke ontwikkeling, professionaliteit en plezier in het werk. Als betonwerker liggen jouw verdiensten tussen de €10,- en €15- bruto per uur afhankelijk van jouw werkervaring.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een VCA- certificaat
> je bent in het bezit van rijbewijs B(E)
> je hebt bij voorkeur een opleiding richting de bouw gevolgd
> ervaring als betonwerker is een pre

Ben jij de betonwerker die binnenkort bij Cimitec aan de slag gaat? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via