Vacature: Magazijnmedewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Assen
  • Salaris Tussen €10,- en €12,- per uur
  • Vacaturenummer 104204

Over de functie

Ben je op zoek naar een verantwoordelijke functie en is het nauwkeurig bevoorraden van het magazijn aan jou wel besteed? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Beilen zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker/glassnijder. Als magazijnmedewerker zorg je voor een correcte wijze van de inname, opslag en uitgifte van de goederen en help je mee bij het snijden en bewerken van het glas.

Daarnaast verzorg je de controle op binnenkomende en uitgaande goederen. Je verleent assistentie bij het snijden en bewerken van glas, zoekt dit bij elkaar en zet dit klaar voor de routes. Indien nodig help je de vrachtwagens te laden en te lossen en de administratie van de snij- en transportopdrachten in orde te maken.

De opdrachtgever betreft een groothandel in vlakglas en is producent van gelaagd glas. Ze doen zaken met klanten en leveranciers over de hele wereld en staan bekend om het grote assortiment en snelle leveringen.

Je bent enthousiast, je kunt fysiek intensief werk verrichten en je hebt bij voorkeur enig technisch inzicht i.v.m. het lezen van de tekening voor het juiste snijwerk. Het betreft een fulltime functie. Het loon ligt tussen €10,- en €12,- bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

> je bent zo snel mogelijk beschikbaar
> je bent bij voorkeur in het bezit van een heftruckcertificaat

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan jouw sollicitatie met cv naar ons op. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op 050 206 0092 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via