Vacature: Productiemedewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Emmen
  • Salaris Tussen €11,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 105073

Over de functie

Heb jij verantwoordelijkheidsgevoel en kan je goed met gereedschap overweg? Ben jij op zoek naar een uitdaging in technische richting? Dan gaat deze vacature voor productiemedewerker jou zeker aanspreken. Lees snel verder wat de functie precies inhoudt.

Het bedrijf waar je aan de slag gaat is ontwerper en leverancier van elektrische machines, elektromotoren en ventilatoren. Je komt te werken in de mechanische werkplaats. Hier houd jij je bezig met het bewerken van de onderdelen ten behoeve van de elektromotoren en industriële ventilatoren. Concreet ga je het volgende doen:
> knippen en zagen van materiaal
> stampen van schoepen
> verwijderen van bramen als gevolg van metaalbewerking
> reinigen van producten

Je werkt aan de hand van technische tekeningen en instructies. Voordat je aan de slag gaat bespreek je met de leidinggevende de werkstrategie en bepaal je welke gereedschappen je hierbij gaat gebruiken.

We zijn op zoek naar iemand die kritisch is en oog heeft voor een veilige werkomgeving. Je controleert je eigen werk, bedient machines op de juiste wijze en verricht opruimwerkzaamheden voor orde en netheid op de werkvloer.

Het gaat om een fulltime baan. De verdiensten zijn conform cao en liggen tussen €11,- en €15,- bruto per uur.

Functie-eisen

> je kunt technische tekeningen lezen en interpreteren
> je hebt affiniteit met mechanische techniek
> je kunt zelfstandig werken en hebt een proactieve houding

Voldoe jij aan de functie-eisen en wil je aan de slag als productiemedewerker? Stuur dan jouw sollicitatie met cv naar ons op! Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Emmen op telefoonnummer 050 206 00 92 of stuur een mail naar vacature@abiant.nl

Deel deze vacature via