Vacature: Magazijnmedewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Eemshaven
  • Salaris Tussen €10,- en €12,- per uur
  • Vacaturenummer 105048

Over de functie

Ben jij in het bezit van een heftruckcertificaat en lijk het jou geweldig om allround in een magazijn aan het werk te gaan? Lees hier wat de functie van magazijnmedewerker inhoudt en misschien kun jij binnenkort al aan de slag!

Voor een bedrijf in de Eemshaven zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker voor een periode van 4 weken. Als medewerker ben je allround actief in het magazijn. Met behulp van een heftruck verrijd je goederen en help je met laden en lossen van vrachten. Je hebt hiervoor een heftruckcertificaat nodig. Verder help je met het opschonen van het magazijn door het opruimen van oude dienstorders en het verplaatsen van lagers naar andere magazijnen. Hierbij hou je goed in het oog welke producten waar naartoe verplaatst worden. Tot slot ondersteun je ook bij het uitpakken van orders, het opnieuw sealen en dichtplakken van onderdelen en het verzendklaar maken van goederen.

De startdatum voor deze functie ligt in augustus en zal vanaf dan dus tenminste vier weken duren. Gedurende deze periode doen wij een fulltime beroep op jou. Er bestaat een kans dat deze periode wordt verlengd wanneer er voldoende werk beschikbaar blijft.

Functie-eisen

> je beschikt over een geldig VCA- certificaat
> je bent in het bezit van een heftruckcertificaat

Ben jij klaar aan de slag te gaan als magazijnmedewerker? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Over het bedrijf


Deel deze vacature via