Vacature: Spuiter metaalindustrie

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Bedum
  • Salaris Tussen €10,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 105078

Over de functie

Beschik jij over een vaste hand en heb je ervaring als spuiter van metaalconstructies? Zou je jouw expertise graag verder willen uitbreiden in een uitdagende omgeving? Lees dan verder wat de vacature van spuiter inhoudt.

Je gaat als ervaren straler aan de slag bij een straalbedrijf in de regio Bedum. Het bedrijf is gespecialiseerd in het stralen metalen constructies zoals opleggers, chassis, kippers, laadbakken en andere metaalconstructies. Of het nu gaat om spuiten met een traditionele bekerspuit, of om technieken als airless en airmix spuiten; Met jouw vaste hand en door jouw ervaring lever jij maatwerk van de hoogste kwaliteit af. Naast het straalwerk ondersteun je uiteraard ook bij voorbereidende en afrondende werkzaamheden zoals het voorbewerken van objecten, het mengen van de juiste kleuren en het uitvoeren van laagdiktemetingen. Er heerst bij dit kleine bedrijf een familiaire sfeer in een omgeving waar collega’s voor elkaar klaar staan.

Je krijgt als spuiter de kans om voor langere tijd 40 uur per week aan het werk te gaan. Jouw salaris wordt bepaald op basis van de cao Metaal en Techniek en hangt mede samen met jouw ervaring in de branche. De hoogte hiervan ligt tenminste tussen de €10,- en €15,- bruto per uur. Daarnaast zijn er andere arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenvergoeding.

Functie-eisen

> je hebt tenminste drie jaar ervaring als spuiter

Ga jij binnenkort al aan de slag als spuiter? Solliciteer dan direct als schoonmaker! Voor vragen of voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via