Vacature: Commercieel administratief medewerker binnendienst

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Salaris Tussen €12,- en €16,- per uur
  • Vacaturenummer 105061

Over de functie

Heb jij ervaring in administratieve werkzaamheden en blink je daarbij uit in accuratesse? Vind je het daarnaast een mooie uitdaging om je administratieve taken te combineren met internationaal klantencontact op de afdeling Support? Dan is dit de uitgelezen kans om als commericeel administratief medewerker aan de slag te gaan bij een gerenommeerde coöperatieve onderneming in de maritieme sector. De kernactiviteit van het bedrijf is het inkopen van brandstoffen, smeermiddelen en verf voor de leden van de coöperatie.

Grijp je deze uitdaging aan? Dan stap je in een hecht, gedreven en behulpzaam team waar geldt; afspraak is afspraak. Met jouw kritische blik en precieze manier van werken weet jij, in nauwe samenwerking met je collega’s, het administratieve proces omtrent de verkoop van scheepsbrandstof in goede banen te leiden. Je signaleert afwijkingen in analyses en zorgt dat de juiste procedure wordt gevolgd om deze correct af te handelen. Op de afdeling Support houd je je bezig met de verwerking van orders uit binnen- en buitenland van smeermiddelen en verf. Je onderhoudt contact met alle partijen in binnen- en buitenland rondom de order voor een correcte logistieke afhandeling.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie (40 uur) voor 4 maanden in verband met zwangerschapsverlof. Maar let op; laat jij zien wat je waard bent, en voel jij je thuis in het team? Dan is er daarna uitzicht op een aanstelling bij onze opdrachtgever.

Taken en verantwoordelijkheden
> uitvoeren van het gehele administratieve proces omtrent verkoop van scheepsbrandstof
> archiveren van rapporten en analyses
> signaleren van afwijkingen in lopende orders
> orderverwerking van smeermiddelen en verf
> onderhouden van internationaal klantcontact

Functie-eisen

> je beschikt over mbo+/hbo werk- en denkniveau
> je hebt een administratieve opleiding op minimaal mbo 4-niveau afgerond
> je hebt kennis van geautomatiseerde systemen
> je kunt goed overweg met Excel
> je hebt een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

Voor deze functie ben je daarnaast analytisch ingesteld en werk je uiterst nauwkeurig. Je schakelt makkelijk tussen verschillende werkzaamheden en je maakt je systemen snel eigen. Ook op hectische momenten houd jij je hoofd koel en weet je het overzicht te behouden.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan snel. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Abiant Werving & selectie. Wij vertellen je graag meer over onze opdrachtgever en de functie. Je kunt ons bereiken op tel 050 2060091.

Deel deze vacature via