Vacature: Mechanisch technicus

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Westeremden
  • Salaris Tussen €12,- en €16,- per uur
  • Vacaturenummer 105083

Over de functie

Heb jij een technische achtergrond en wil je graag aan het werk voor een professioneel bedrijf dat zich bezig houdt met machinebouw? Lees hier wat de functie van mechanisch technicus inhoudt en misschien kun jij binnenkort al aan de slag!

Vanaf september zoeken wij voor HICE een machinebouwer met kennis en ervaring op het gebied van hydrauliek en elektrotechniek. HICE is een machine- en constructiebouwbedrijf met vele jaren kennis en ervaring in de offshore markt. Tegenwoordig richten zij zich echter ook op tal van andere sectoren. Voor bedrijven in allerhande sectoren bouwen zij hydraulische systemen, machines en andere technische oplossingen.

Het bedrijf is gevestigd in Westeremden en zoekt per september versterking van een gemotiveerde medewerker met kennis op het gebied van hydrauliek en elektrotechniek. Als mechanisch technicus richt jij je veelal op de bouw van machines. Hierbij werk je van begin tot eind mee in het proces. Zo wordt er momenteel bijvoorbeeld gewerkt aan een zogeheten Bow Cable Engine (BCE). Dit is een elektrisch gestuurd systeem waarmee uiteindelijk grote kabelconstructies in havens gehesen kunnen worden. Geen werkweek zal hetzelfde zijn omdat je na het afbouwen van het ene project meteen doorrolt in een nieuwe klus.

We bieden jou bij HICE een fulltime functie van 38 uur per week waarbij de werktijden tussen 07:30 en 16:30 uur liggen. Als mechanisch technicus ligt jouw salaris tussen de €12,- en €16,- bruto per uur afhankelijk van jouw ervaring.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat
> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je hebt bij voorkeur een mbo-opleiding in de richting techniek

Ben jij klaar aan de slag te gaan als machinebouwer? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via