Vacature: Schoonmaakmedewerker Groningen

  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Salaris Tussen €9,- en €11,- per uur
  • Vacaturenummer 104302

Over de functie

Ben jij circa 20 uren per week beschikbaar om schoon te maken en woon je in Groningen, Garmerwolde, Hoogkerk of Ten Boer? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou beschikbaar!

Vanaf half juni zoeken wij voor langere tijd een gemotiveerde medewerker die zijn/ haar hand niet omdraait voor een grondige schoonmaakklus. Als schoonmaker maak je verschillende (kantoor)panden in de omgeving rondom Groningen schoon. Hierbij is het mogelijk gebruik te maken van een bedrijfsauto.

Wanneer je nog geen ervaring hebt word je eerst ingewerkt door een van je nieuwe collega’s. Samen gaan jullie met een bedrijfsauto op pad en laten jullie de verschillende locaties spik en span achter. Als medewerker schoonmaak bestaan jouw werkzaamheden uit stofzuigen, het schoonmaken van bureaus en het reinigen van sanitair. Snelheid maar ook zeker kwaliteit spelen hierbij een belangrijke rol.

Het gaat om werk voor onbepaalde tijd, dus wanneer je goed presteert kun je ook voor de langere tijd blijven! Voor deze functie als schoonmaker is het belangrijk dat je beschikbaar bent van maandag tot en met vrijdag in de namiddag en avonden (van circa 17:00 tot 20:00 uur). Totaal werk je tussen de 15 en 25 uur per week. Jouw salaris in deze functie ligt tussen de €10,- en €12,50 bruto per uur en wordt bepaald op basis van jouw ervaring en leeftijd. Deze salariëring is conform de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B
> enige ervaring in de schoonmaak is een pre (niet verplicht)

Word jij onze nieuwe schoonmaakmedewerker? Reageer dan direct. Voor vragen of voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via