Vacature: Schoonmaker kantoorpand

  • Aantal uren per week 8 - 16 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Salaris Tussen €10,- en €13,- per uur
  • Vacaturenummer 105095

Over de functie

Vind jij een nette werkplek belangrijk? Geeft het jou een goed gevoel wanneer alles weer schoon en fris is? Voor een opdrachtgever in de omgeving van Beilen zijn wij op zoek naar een schoonmaker voor het kantoorpand. Heb jij nog wat tijd over en ben je op zoek naar een parttime baan? Lees dan snel verder! Misschien ben jij de schoonmaker die wij zoeken!

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen van de vloeren en het schoonmaken van de kantine en toiletten. Het zou mooi zijn als je al ervaring hebt met schoonmaakwerkzaamheden, maar het belangrijkste is dat je zorgvuldig werkt.

De functie staat open voor langere tijd. In eerste instantie gaat het om 15 uren per week. De verwachting is dat er na verloop van tijd uren bij komen. Per dag werk je ongeveer 3 uren. De werktijden bepaal je zelf maar wel na 16:30 uur.

Het salaris wordt bepaald aan de hand van jouw leeftijd en ervaring en zal tussen €10,94 en €13,02 bruto per uur zijn.

Functie-eisen

Sluit deze functie aan bij jouw beschikbaarheid en heb je al enige ervaring als schoonmaker? Wij ontvangen graag jouw sollicitatie met cv.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen, te bereiken op telefoonnummer 050 206 0092 of stuur een mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via