Vacature: Productiemedewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Dokkum
  • Salaris Tussen €10,- en €12,- per uur
  • Vacaturenummer 105098

Over de functie

Werk jij graag in de productie? Ben je flexibel inzetbaar en sta je open voor ploegendiensten? Dat komt goed uit! Wellicht ben jij de productiemedewerker die wij zoeken! Onze opdrachtgever in de omgeving van Dokkum kan namelijk wel een paar extra handen gebruiken.

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het verwerken van walsdraad. Als productiemedewerker werk je op de zogenoemde trekkerij-afdeling. Hier bedien je de machine waar het draad doorheen getrokken wordt. Jij stelt de machine op de juiste manier in en de machine zorgt ervoor dat het draad er in het gewenste formaat en schoon uit komt. Dit proces moet continue door kunnen gaan. Jouw collega helpt jou hiermee door steeds op tijd een nieuwe rol draad klaar te zetten met de heftruck. Wanneer de ene rol op is, las je de uiteinden van de oude en nieuwe rol aan elkaar vast zodat de machine door kan blijven gaan. Daarnaast zorg je voor simpel onderhoud aan de machines en los je storingen op.

De werksfeer binnen het bedrijf is erg prettig en gericht op teamwork. Jouw collega’s zijn erg sociaal en staan voor je klaar om te helpen waar nodig. Je werkt fulltime in een 3-ploegendienst. Het salaris ligt tussen de €10,50 en €12,- bruto per uur afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Daar overheen worden toeslagen uitbetaald voor onregelmatigheidsdiensten.

Functie-eisen

Heb jij nog geen ervaring als productiemedewerker? Geen probleem. Voor deze functie heb je geen specifieke opleiding of werkervaring nodig. Wel dien je een positieve instelling te hebben om te werken.

Wil jij in aanmerking komen voor deze vacature voor productiemedewerker? Stuur dan jouw sollicitatie met cv naar ons op! Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vestiging in Veenwouden op telefoonnummer 050 206 0092 of stuur een mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via