Vacature: Allround medewerker bij akkerbouwbedrijf Bakker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Oudeschip
  • Salaris Tussen €11,- en €18,- per uur
  • Vacaturenummer 104899

Over de functie

Ben jij een ervaren aardappelselecteur en ben je op zoek naar een baan met veel verantwoordelijkheden? Voor akkerbouwbedrijf Bakker in Oudeschip zoeken wij een bevlogen allround medewerker die verschillende werkzaamheden op het bedrijf weet te organiseren en die de leiding kan nemen wanneer dat nodig is. Dit is jouw kans op een veelzijdige baan in de akkerbouw!

Akkerbouwbedrijf Bakker is gelegen in het Noord- Groningse Oudeschip. Het bedrijf kent een rijke historie en richt zich hoofdzakelijk op de teelt en vermeerdering van hoogwaardig aardappelpootgoed in een gesloten pootgoedcircuit. Je hebt dus ervaring met aardappelselectie. Voor jou ligt de focus het jaar rond namelijk vooral op de vermeerdering van de eigen stammenteelt. Je werkt in een team en beschikt over leidinggevende capaciteiten voor het aansturen van de medewerkers wanneer de eigenaar zich op andere werkzaamheden richt.

Zoals gezegd is het een zeer veelzijdige functie. Naast het lezen en selecteren van aardappelen rijd je op de heftruck, ondersteun je bij het opzakken en help je bij het laden en lossen van vrachtwagens. Je kunt bij akkerbouwbedrijf Bakker het hele jaar rond aan het werk en geen werkweek is hetzelfde. Met vier loodsen vol kisten en landbouwmachines is er buiten de oogstperiode om genoeg werk te verrichten. Om de hoogste kwaliteit pootaardappelen te kunnen garanderen help je bijvoorbeeld ook bij het netjes en schoonhouden van de gebouwen en het terrein.

Akkerbouwberdrijf Bakker wordt gerund door een bevlogen en vooruitstrevend echtpaar met een duidelijke visie op de toekomst. Er heerst een no-nonsense bedrijfscultuur waar kwaliteit een belangrijke rol speelt. Hierbij past een medewerker die rechtdoorzee is en die graag vol goede inzet en motivatie zijn werk doet. Je bent dan ook iemand die precies werkt en die graag het initiatief neemt.

Abiant en akkerbouwbedrijf Bakker bieden jou de mogelijkheid om voor langere tijd aan het werk te gaan en je te ontwikkelen binnen het bedrijf. De hoogte van jouw salaris wordt in overleg bepaald en is afhankelijk van jouw relevante werkervaring.

Functie-eisen

• je hebt een mbo niveau 4/ hbo opleiding in de richting akkerbouw/ plantenteelt
• je bent in het bezit van rijbewijs B en T
• je beschikt over een heftruckcertificaat
• je bent in het bezit van een spuitlicentie
• je hebt enige ervaring met GPS
• je beschikt over enige jaren ervaring in de aardappelselectie

Grijp jij deze kans om als bevlogen duizendpoot aan de slag te gaan bij akkerbouwbedrijf Bakker? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via