Vacature: Transportplanner Betoncentrale Twenthe

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Hardenberg/ Emmen
  • Salaris Tussen €12,- en €20,- per uur
  • Vacaturenummer 105187

Over de functie

Sta jij sterk in je schoenen en laat jij je niet gek maken door veel verschillende taken die op je af komen? Heb je daarnaast enige ervaring als planner? Dan is de functie van transportplanner bij Betoncentrale Twenthe in Emmen of Hardenberg net wat voor jou!

Jij gaat als transportplanner aan de slag bij Betoncentrale Twenthe B.V. Met meer dan 60 jaar ervaring levert dit gevestigde bedrijf halffabricaten op basis van cement. Denk hierbij aan betonmortel, metselmortel, betonwaren, zand en grind. Deze producten worden geleverd aan bouwbedrijven en aannemers door heel Nederland. Betoncentrale Twenthe heeft verschillende vestigingen in het oosten van Nederland. Voor zowel de vestiging in Hardenberg als Emmen zoeken wij een transportplanner.

Binnen jouw team werk je samen met collega planners, chauffeurs en de administratie. Een baan als transportplanner betekent orde creëren in een wirwar van gegevens. Je bent dus in staat analytisch te denken. De binnengekomen klantorders weet jij snel te verwerken in het systeem. Daarna zorg je ervoor dat de wagens van de verschillende vestigingen zo efficiënt mogelijk worden ingepland voor het wegbrengen van orders. Je stuurt je collega’s aan en coacht ze waar nodig. Verder geef je ook de bestelling van grondstoffen door. Daarnaast informeer en adviseer jij klanten over naderende leveringen. Het plegen van een telefoontje of het schrijven van een email is voor jou dus geen enkel probleem.

Er komt in de functie van transportplanner dus veel op je af, maar dit is iets waar jij energie van krijgt. Vanzelfsprekend voel jij je verboden met de bouwsector. Je draait een werkweek van 40 uur, maar bent flexibel als je eens meer uren maakt. Betoncentrale Twenthe is een dynamisch bedrijf dat jou de mogelijkheid biedt jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van interne opleidingen. Maak jij jezelf een onmisbare planner? Dan kun je op termijn een vast contract verdienen.

Functie-eisen

• minimaal mbo werk- en denkniveau
• je hebt (enige) ervaring met plannen
• je bent communicatief vaardig (mondeling en in geschrift)

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan de slag als tansportplanner? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via