Vacature: Glazenwasser

  • Salaris Tussen €11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij de handen uit de mouwen steken en werken in een leuk team? Heb je misschien al enige ervaring als glazenwasser? Dan zoeken wij jou! Wij hebben een uitdagende baan bij een professioneel schoonmaakbedrijf beschikbaar!

Je gaat aan de slag bij een professioneel schoonmaakbedrijf die onder andere wordt ingehuurd voor het wassen van ramen voor particulieren en bedrijven. De ene dag was je de ramen van een woning, de andere dag staat het wassen van de ramen van een flatgebouw of bedrijfspand op de planning. Als glazenwasser kom je op veel verschillende plekken. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Het gaat dus om een veelzijdige en afwisselende baan!

Jouw werkzaamheden als glazenwasser kunnen een enorme uitdaging zijn maar daar draai jij je hand niet voor om. Schone ramen zorgen voor een goed humeur van voorbijgangers en de vele positieve reacties op jouw werk geven jou energie. Zoals eerder genoemd, werk je ook bij flatgebouwen en andere hoge panden. Het is daarom van belang dat jij je niet laat afschrikken voor grote hoogtes. Bij voorkeur ben je ook in bezit van een VCA certificaat en heb je ervaring in het werken met hoogwerkers.

We bieden jou een markconform salaris tussen €11,- en €13,- bruto per uur. Bij goed functioneren is er kans op een vaste fulltime baan.

Functie-eisen

• bezit van rijbewijs B of C
• bezit van een geldig VCA certificaat

Zie jij deze baan als glazenwasser wel zitten? Of ken je iemand die als glazenwasser aan de slag wil? Neem dan contact met ons op! Voor vragen of meer informatie kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via