Vacature: Terreinmedewerker agrarische sector

  • Salaris Tussen € 11,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Delfzijl
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij bent een nuchtere man of vrouw die veel affiniteit heeft met de agrarische sector. Als terreinmedewerker ga je aan het werk op een agrarisch bedrijf dat is gevestigd in de buurt van Delfzijl. Van transport en opslag tot klantcontact en monstername, deze functie omvat vele taken die op het bedrijf uitgevoerd moeten worden.

Een van de belangrijkste werkzaamheden is de opslag van granen voor bedrijven uit de regio. Boeren uit de regio leveren hun tarwe, koolzaad en gerst met hun eigen vrachtwagens aan. In de verschillende grote graansilo’s die het bedrijf rijk is worden deze granen vervolgens op de juiste wijze gekoeld en opgeslagen. Als terreinmedewerker is het jouw verantwoordelijkheid dit proces van opslag goed te laten verlopen. Ook neem je je tijdens de opslag monsters om zo de granen op vocht en hectoliter gewicht te controleren.

Naast graanopslag levert het bedrijf gewassenbeschermingsmiddelen, meststoffen en spuitdoppen aan agrarische bedrijven. Met je kennis en ervaring weet jij hier heldere uitleg en adviezen over te geven aan klanten. Verder verzorg je op het terrein logistieke werkzaamheden met een heftruck. Wanneer je over de benodigde rijbewijzen beschikt zal je ook worden ingezet op het vervoer met de vrachtwagens.

Al met al bieden we jou dus een mooie veelzijdige functie waar je jouw kennis en kunde over de agrarische sector zeker in kwijt kunt! Je werkt dagdiensten en je verdiensten als terreinmedewerker liggen tussen de €11,50 en €17,- bruto per uur.

Functie-eisen

• een agrarische mbo opleiding, niveau 4
• een geldig heftruck certificaat
• ervaring met heftruck werkzaamheden
• je bent in het bezit van rijbewijs B (C of CE is een pre)

Ben jij de allround terreinmedewerker die wij zoeken? Stuur dan je cv op! Mocht je vragen hebben of meer informatie willen neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 050 206 0092 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via