Vacature: Operator vergisting Suiker Unie

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Salaris Tussen €10,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 105274

Over de functie

Door jouw werk worden tenminste 7000 Nederlandse huishoudens voorzien van groen gas. Je voelt je thuis in een productie omgeving en hebt een technische achtergrond vanuit je opleiding. De komende jaren wil jij je graag ontwikkelen bij een goed aangeschreven werkgever. Lijkt dit jou wat? Wij bieden jou nu de kans om als operator vergisting aan het werk te gaan bij de Suiker Unie.

De Suiker Unie ken je ongetwijfeld van naam. Het is een grote, toonaangevende en innovatieve suikerproducent in Europa, gevestigd in Groningen. Naast producent van suiker is de Suiker Unie bijvoorbeeld ook een van Nederlands grootste producenten van groen gas. En hier ga jij je steentje als operator vergisting aan bijdragen! Hoe? Dat lees je hier.

Bij het verwerken van suikerbieten blijven restproducten over die met behulp van een zogeheten vergister worden omgezet in groen gas. Onder leiding van de bedrijfsleider draag je zorg voor de optimale bedrijfsvoering van de installaties. Als operator vergisting bedien je het paneel van de vergistingsinstallatie om zo het proces draaiende te houden. Je voert lab-analyses uit en overlegt waar nodig met je collega’s of de bedrijfsleider over het bijsturen van de voeding in de vergistingsinstallatie.

In samenspraak met collega’s los je proces- en technische storingen zelfstandig op. Hierbij ben jij secuur en punctueel van aard en werk je graag in een afwisselende omgeving. Je begeleidt externe bedrijven bij het uitvoeren van gepland onderhoud, waarbij jij zorg draagt voor een veilige werkomgeving. Tot slot voer je overige werkzaamheden uit zoals het (preventief) onderhouden van installaties en schoonmaakwerk.

Je draait dagdiensten en kunt fulltime aan het werk. Ook draai je eens per vier weken mee in storingsdiensten in het weekend en doordeweeks. Uiteraard kun je hier uren voor schrijven. Als operator vergisting krijg je de kans om voor langere tijd aan het werk te gaan. Daarnaast biedt de Suiker Unie de mogelijkheid om interne opleidingen te volgen zoals VOP en ATEX, welke gewenst zijn voor het veilig uitoefenen van je functie als operator.

Functie-eisen

• een technische mbo opleiding
• je hebt affiniteit met de agrarische sector
• je bent in het bezit van een VCA Vol-certificaat (of bereid deze te behalen)

Wil jij aan de slag als operator vergisting bij de Suiker Unie? Reageer dan direct. Voor vragen of voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Over het bedrijf


Deel deze vacature via