Vacature: Procesoperator B Eemshaven

  • Salaris Tussen €12,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Eemshaven
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Beschik jij over ervaring als procesoperator B, heb je leidinggevende kwaliteiten en wil jij voor langere tijd aan de slag bij een toonaangevend bedrijf in de GWW- en bouwsector? Kom dan werken als procesoperator in de Eemshaven!

De functie van procesoperator B is vrijgekomen bij een groot bedrijf dat actief is in de grond-, weg-, water- en betonbouw. Zij leveren bouwstoffen en richten zij zich daarnaast op het duurzaam hergebruiken van afvalstoffen. Dit doen ze onder andere doormiddel van grondreiniging. Het bedrijf heeft verschillende vestigingen in Nederland maar als procesoperator ga jij aan het werk in de Eemshaven.

Als procesoperator B ben jij in de Eemshaven verantwoordelijk voor het bedienen en controleren van de thermische reinigingsinstallatie. In deze thermische reiniger wordt verontreinigde grond tot zeer hoge temperaturen verhit. Het eindproduct kan worden gebruikt als gereinigde grond of als bouwstof in asfalt of beton. Je werkt samen met 3 collega procesoperators. Als een hecht team is het jullie taak de machine te bedienen en (kleine) storingen te melden en te verhelpen. Verder verricht je onderhoud, kleine reparaties en help je met schoonmaken. Door jouw ervaring als operator B ben je in staat om zelfstandig storingen te verhelpen. Het is mooi meegenomen wanneer je ervaring hebt met het besturen van een shovel.

We bieden jou een functie volgens een 5-ploegenrooster. Hiervoor ontvang je uiteraard een ploegentoeslag. Het salaris van deze functie ligt tussen de €12,- en €18,- bruto per uur. Beschik jij over de juiste kwaliteiten? Dan kun jij op den duur doorgroeien tot wacht chef binnen dit bedrijf.

Functie-eisen

• je kunt en wilt volgens een 5-ploegenrooster werken
• je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
• een heftruckcertificaat is een pre

Bezit jij de skills om als procesoperator B te gaan werken in de Eemshaven? Solliciteer dan gelijk! Mocht je vragen hebben of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of per mail via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via