Vacature: Asfaltlaborant

  • Salaris Tussen € 10,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Hoogezand
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij bent sterk in het analyseren van gegevens en hebt oog voor kwaliteit in een productieproces. Daarnaast voel jij je thuis in de wereld van wegenbouwers en asfalt en zoek je veel afwisseling in je werkzaamheden. Ben jij klaar om als asfaltlaborant aan het werk te gaan?

Je komt als asfaltlaborant te werken bij een asfalt productiebedrijf ten oosten van de stad Groningen. Als asfaltlaborant ben je verantwoordelijk voor de controle van alle inkomende grondstoffen en het uitgaande asfalt. Ook draag je bij aan het jaarlijkse ontwerp van nieuwe mengsels. Jouw voornaamste taak is om de samenstelling van de door jouw genomen asfaltmonsters te controleren en indien nodig het proces bij te sturen. De samenstelling van het asfalt controleer je met behulp van diverse apparaten en de uitkomsten bereken je met behulp van computerprogramma`s. Ook maak je rapportages aan met deze programma`s.

Het bedrijf waarvoor je gaat werken produceert meer dan 100 verschillende soorten asfalt. Je zal intern worden opgeleid zodat je de praktische en theoretische kennis hebt om de productie te boordelen. Je hebt een aanpakkers mentaliteit en bent flexibel inzetbaar. Tijdens drukte draait het bedrijf onregelmatige diensten. Zo kan je ook nachtdiensten en weekenddiensten werken. Naast jouw voorgenoemde hoofdtaken is het voor jou geen enkel probleem om bij drukte jouw collega`s uit de brand te helpen. Wanneer nodig help je bij werkzaamheden rondom de weegbrug, het onderhoud van de fabriek en de schoonmaak.

We bieden jou een functie met veel verschillende taken. En dat is fijn, want daarmee voorkom je dat jouw werk eentonig wordt. Je gaat werken in een betrokken team van ongeveer 12 collega’s. Om deze functie goed in te kunnen vullen ben je in het bezit van eigen vervoer om op het werk te komen. Wanneer je goed binnen het team past bieden we jou een functie waarin je voor langere tijd, fulltime aan het werk kunt. Het bedrijf kent een goede vergoeding voor onregelmatige diensten en vrije dagen. Het salaris voor de functie van asfaltlaborant ligt op basis van jouw ervaring en ligt tussen de €10,- en €16,- bruto per uur.

Functie-eisen

• je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
• ervaring in de wegenbouw is een pre
• je bent flexibel inzetbaar

Ben jij klaar om te starten als asfaltlaborant? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via